Виробник: LEGO
Модель: 76388
Наявність: Є в наявності
Вік: 8+
Деталей: 520
Фігурок: 7
Оригінальна назва: Hogsmeade Village Visit
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 480мм x 282мм x 74мм
3 799 грн
Детальніше

Шанувальники фантастичних пригод юних чарівників добре знають, що не всі події в історіях про Гаррі Поттера відбувалися в школі магії. Особливо стільки всього цікаво траплялося в селі Гогсмід, де зовсім не було маглів. Новий набір Hogsmeade Village Visit (76388) серії LEGO Harry Potter присвячений якраз таку поїздку і відтворює відомі за фільмом локації. Унікальна ігрова та будівельна модель «Відвідування села Гогсмід» призначена для тих дітей, яким вже виповнилося 8 років. Розвиваючи творче мислення, діти можуть придумувати свої захоплюючі сюжети, моделювати знайомі сценки, по-іншому трактувати їх. З 520 деталей можна вибудувати ділянку засніженій села, доповнений автентичними аксесуарами і елементами.

Захопить дітей і сам процес складання ігрового комплексу, для чого можна скористатися зрозумілою, ілюстрованою інструкцією. У комплект входять 5 мініатюрних фігурок Гаррі Поттера, власників кондитерським магазином подружжя Флюм, Діна Томаса, господиня пабу мадам Розмерта, професор Макгонегел. З цеглинок конструктора відтворюються такі елементи як ліхтар і гірка, засніжені, двоповерхові будівлі кондитерської та пабу, двері яких відкриваються, щоб продовжити гру всередині приміщення. У наборі є золота колекційна фігурка Рона Візлі і чотири плити, що імітують карти чарівника. Конструкція села має такі розміри: 22х30х9 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: