Виробник: LEGO
Модель: 21165
Наявність: Немає у наявності
Вік: 8+
Деталей: 238
Фігурок: 2
Оригінальна назва: The Bee Farm
Старт продажу: грудень 2020
Розміри: 262мм x 191мм x 61мм
1 799 грн
Детальніше

Поки чотири доброзичливих бджілки дзижчать і літають, допомагаючи квітам і плодам рости, рій з чотирьох злих червонооких бджіл кружляє навколо ферми, турбуючи овець і наляканих сільських жителів. Бджоли всюди, навіть всередині дерева. Чи не міг би ти допомогти пасічнику з крилами за спиною врятувати жителів від пекучих укусів?

  • Ігровий набір LEGO Minecraft The Bee Farm (21165), в якому представлені персонажі та істоти з онлайн-ігри, рясніє практичними рольовими можливостями як для гравців, так і для тих, хто не грає в Minecraft.
  • Включає в себе бджоляра з крилами, сільського жителя, маленького баранчика, 4 доброзичливих бджіл і 4 злих бджіл. У набір також входить обертовий елемент польоту, з якого бджоли можуть вільно літати, щоб сіяти хаос.
  • Діти можуть приєднатися до 4 доброзичливим бджолам, допомагаючи зростати кольорам і посівам, і допомогти пасічнику відбиватися від 4 розлючених бджіл, які ширяють у повітрі, кружляють по колу і вільно літають, щоб налякати овець і жителів села.
  • Ця забавна Пасіка сподобається гравцям Minecraft і неігрокам у віці від 8 років. Зробить відмінний подарунок на день народження або свято для дітей, які шукають нові способи грати в свою улюблену гру.
  • Розмір в зібраному стані: 19х16х13 см. Гравці можуть будувати, грати, переставляти і грати знову, а також комбінувати їх з іншими конструкторами LEGO Minecraft для ще більшого задоволення.

playzone.com.ua – офіційне LEGO Minecraft.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: PROMO_school, top-sale