Виробник: LEGO
Модель: 71736
Наявність: Є в наявності
Вік: 8+
Деталей: 449
Фігурок: 4
Оригінальна назва: Boulder Blaster
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 382мм x 262мм x 56мм
3 999 грн
Детальніше

Діти, захоплені фантастичними пригодами і динамічними іграми, будуть у захваті від такого вражаючого подарунка, як нова модель серії LEGO Ninjago Boulder Blaster (71736). Оригінальна модель конструктора є ігровий набір, з якого можна зібрати скорострільний винищувач. Для повноти картини розігруються баталій, в комплект входить 449 деталей, з яких збирається ефектний стріляє літак розмірами 12х28х25 см. За допомогою літального апарату буде весело і цікаво влаштовувати захоплюючі битви, міняти локації, відтворювати сюжети 4 сезони LEGO Ninjago, придумувати свої сценки і розвивати їх в компанії друзів.

Модель Boulder Blaster призначена для дітей, яким виповнилося вісім років. А щоб з конструюванням не виникло труднощів, в наборі є детальна, ілюстрована інструкція. З модернізованого комплекту можна побудувати оригінальний винищувач, у якого обертається носова частина, оснащена 8 пружними стрілками. Продумана конструкція допоможе потрапити ракетами точно в ціль, коли знадобиться визволити ніндзя з в'язниці. Будівля, де сидить в ув'язненні Ллойд вибудовується з деталей ігрового набору. Також в комплект входять чотири мініатюрні фігурки. Це три позитивних персонажа - Ллойд, Кай і Коул, і їх заклятий озброєний ворог Айзор. Для тих, хто збирає колекційні фігурки, в наборі є оригінальний золотий примірник на підставці - Кай Легасі.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: