Виробник: LEGO
Модель: 71733
Наявність: Є в наявності
Вік: 6+
Деталей: 51
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Epic Battle Set - Cole vs. Ghost Warrior
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 210мм x 210мм x 46мм
1 199 грн
Детальніше

Неймовірний, барвистий світ ЛЕГО все більше вабить дітей, захоплює новими можливостями, допомагає гармонійно розвиватися, прогресувати в творчому плані, відточувати дрібну моторику. Надійні цеглинки конструктора легко збираються дитячими ручками, завдяки грамотним інструкцій. Серія LEGO Ninjago розширюється відразу декількома свіжими наборами. Так діти, які досягли шестирічного віку, можуть поповнити свою колекцію моделлю «Епічна битва - Коул проти примарного воїна». Крутий ігровий набір складається з маленького ринку, де є підвісний ліхтар, і де можна влаштовувати веселі баталії. Особливо цікаво буде скористатися обертається бойової платформою, встановивши на неї фігурку персонажа.

Конструктор LEGO серії Ninjago Epic Battle Set - Cole vs. Ghost Warrior (71733) складається з 51 елемента, куди входить зброю, платформа для боїв, ринок, де можна влаштовувати захоплюючі битви, і дві мініатюрні фігурки. Як зрозуміло з назви, грати діти зможуть з такими легендарними персонажами, як ніндзя Коул і його одвічний противник - воїн примарною армії. Цікаві битви розігруються за чотири чорних зброї, які знаходяться в комплекті ігрового набору. Можна залучати для масштабних зіткнень і рольових ігор друзів, поєднувати версію ЛЕГО з іншими моделями серії Ninjago, придумувати свої сюжети. Конструктор легко будується власноруч. За допомогою докладної інструкції і картинок поетапного процесу складання, дитина зможе сам складати цеглинки в конструкції, що не розвалюються під час гри. Найбільший зібраний елемент епічних битв - це торгова площадка, яка має розміри: 7х5х8 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: