Виробник: LEGO
Модель: 70751
Наявність: Є в наявності
Вік: 14+
Деталей: 2028
Фігурок: 14
Оригінальна назва: Temple of Airjitzu
Старт продажу: 2015
Розміри: 582мм x 480мм x 91мм
24 999 грн
Детальніше

Оригінальне Лего 70751 Храм Аероджітсу серії Ніндзяго, конструктор 2015 року. Побудуйте величний Храм Airjitzu і прилеглі селища. Детальне будівля Храму має безліч чудових архітектурних особливостей в східному стилі, в тому числі декоровані вікна і розсувні двері. Комплект включає в себе: ділянки села храму Airjitzu, майстерню коваля і ринок контрабандистів, з'єднаних доріжками, сходи, міст з двома кам'яними драконами на кожній стороні, додаткової фігурою Сенсея Янга і стебла трав. Храм Airjitzu включає в себе: прозоре вікно (в новій версії), розсувні двері, стійку з килимом, стіл, чайник і миску, театр тіней з світяться блоками і обертовими елементами, тренажерний зал зі стійками для зброї, 2 меча, цибуля, студію Ву з 3-х книг і картин, горище з коробками для речей Коула. Кузня складається зі стіни на дерев'яній рамі, передніх дверей, знака ковадла і молота, реалістичного інтер'єру, молотка і додаткових інструментів. Ринок контрабандистів включає вигнуту дах в східному стилі, золоті деталі східного типу, 2 прихованих скрині, повних золотого зброї, знак із зображенням хліба, знак із зображенням риби і багато інших додаткових функцій, в тому числі: 2 карти Ninjago, 2 риби, 2 вудки , продукти харчування і стебла трав. Серед іншого зброї - катани Ллойда, Кая, Джея, Зейна, Коула і НДІ.

  • У наборі 12 мініфігурок з різною зброєю: Ллойд, Кай, Джей, Зейн, Коул, Нія, Ву, Місако, Дарет, Листоноша, Джеспер і Клер.
  • Розміри селищ: 42х52х35 см.
  • Розміри Храму Airjitzu: 42х19х19 см.
  • Розміри кузні: 15х15х20 см.
  • Розміри ринку Контрабандистів: 14х14х20 см.

playzone.com.ua - офіційне LEGO Ninjago.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: Lego, 70751, Ninjago
Схожі (1)