Виробник: LEGO
Модель: 71745
Наявність: Є в наявності
Вік: 7+
Деталей: 183
Фігурок: 3
Оригінальна назва: Lloyd's Jungle Chopper Bike
Старт продажу: березень 2021
Розміри: 262мм x 191мм x 61мм
1 899 грн
Детальніше

Колекція Ніндзяго - це чудові набори конструкторів LEGO з якими малюк може повністю зануритися в свій улюблений мультсеріал. Яскраві кольори, барвисті відтінки, деталі, що обертаються і точна копія улюблених героїв дозволять відтворити світ захоплюючого мультфільму. «Мотоцикл Ллойда для джунглів» складається з двох шутерів, кабіни, яка відкривається, і підвіски. У комплект входить багатофункціональний флаєр - він виступає в ролі борда для серфінгу.

З NINJAGO 71745 діти зможуть відволіктися від комп'ютерів і планшетів, зайнятися розробкою свого сценарію розвитку подій. Боротьба за володіння амулетом, масштабні битви на воді і землі, різноманітні сценки - все це захопить дітей на довгий час. До речі, амулет є в конструкторі.

Кожна деталь ретельно опрацьована, вона має унікальний дизайн, що дозволяє в комплексі створити копію справжнього мотоцикла, на якому їздили герої мультика. Іграшка сприяє розвитку логічного мислення і творчих здібностей.

  • З комплектом дитина отримує можливість зібрати чудовий мотоцикл і покататися на борді для серфа;
  • У конструкторі є три маленькі ляльки. Хранитель гуркоту - фігурка, яка тримає значну спис і масивний щит, Ния і Ллойд, зброя яких надійно закріплене за спиною. З ними можна розіграти безліч захоплюючих сценок;
  • В мотоциклі працює підвіска, відкріплюється флаєр, відкривається кабіна для ляльки Ллойд. Флаєр перетворюється в сёрфборд для НДІ, яка використовує його під час битви.

Конструктор розрахований на дітей старше семи років. Він підійде для гри в поодинці або з компанією друзів. Розмір іграшки - 16х21х6 сантиметрів. Її завжди можна взяти з собою в гості чи на прогулянку.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: PROMO_school