Виробник: LEGO
Модель: 76901
Наявність: Є в наявності
Вік: 7+
Деталей: 299
Фігурок: 1
Оригінальна назва: Toyota GR Supra
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 262мм x 141мм x 72мм
1 499 грн
Детальніше

Конструктор ЛЕГО і його серія Чемпіони Швидкості дають можливість дітям не просто грати яскравими, красивими копіями гоночних машин, але і досконально їх досліджувати, вивчати базу технічних особливостей в процесі складання. Для дітей, яким вже виповнилося 7 років, до літнього випуску була підготовлена ​​унікальна модель Toyota GR Supra (76901) серії LEGO Speed ​​Champions. Будівельний набір напевно підкорить юних любителів незвичайних автомобілів, які блищать на гоночних трасах. Якісно розроблена копія культової спортивної машини, змусить дітей забути про час і з захопленням розглядати реалістичні елементи, які складаються в конструкцію крутого гоночного автомобіля.

Складнощів із збіркою не виникне, якщо скористатися ілюстрованої друкарської інструкцією. А з уже готовою моделлю можна влаштовувати динамічні ігри, швидкісні заїзди, використовуючи інші конструкції машин. У набір входять 299 деталей, серед яких є мініатюрна фігурка водія спорткара в гоночному костюмі, захисному шоломі з прозорим забралом. Кабіна машини відкривається, і туди можна посадити гонщика. А якщо вкладе йому в руки гайковий ключ, можна уявити, що проводиться перед серйозним заїздом профілактичний огляд або ремонт автомобіля. Модель Тойоти Супра в зібраному вигляді має розміри: 4х16х7 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: