Виробник: LEGO
Модель: 75258
Наявність: Немає у наявності
Вік: 7+
Деталей: 279
Фігурок: 3
Оригінальна назва: Anakin's Podracer™ – 20th Anniversary Edition
Старт продажу: апрель 2019
Розміри: 262мм x 191мм x 61мм
2 599 грн
Детальніше

Конструктор Лего 75253 Командир загону дроїд - новинка вересень 2019 Серії Зоряні Війни.

  • Діти навчатімуться кодуваті и розвіваті творчі навички вирішенню проблем, Граючись в Цю інтерактівну іграшку STEM з 3-ма збірнімі дроїдамі LEGO Star Wars и более 40 інтерактівнімі місіямі.
  • Цей технологічний конструктор LEGO Star Wars для дітей Включає в себе датчик кольору и відстані, інтерактивний мотор, Move Hub и +1177 предметів - цього достаточно, щоб зібраті 3 симпатичних фігурки LEGO R2-D2, Gonk Droid и Mouse Droid. Зверніть увагу, что одночасно можна використовуват только одну складально модель, вікорістовуючі Який входити до комплекту Move Hub, керованих через Bluetooth.
  • Збірні реквізити включаються ракетні пріскорювачі, катапульту, шутер з тортом, мішень, кольоровий декодер, Перешкода и много Іншого.
  • Набір призначення для діти у віці від 8 років. Зібраті роботів можна с помощью безкоштовна додатка LEGO BOOST Star Wars, прікріплюваті інструменти та зброя и втілюваті їх в життя для вирішенню веселих и складних завдання с помощью простої у вікорістанні середовища програмування.
  • Ця чудова ідея для Різдва, дня народження або подарунки для будь-которого випадки Включає Незабутні персонажі, локації, звуки и музику з епізодів I-VI кіносагі з фільму «Зоряні Війни».
  • Дройд R2-D2 має розміри: 20х10х14 см.
  • LEGO Gonk Droid: 18х16х9 см.
  • LEGO Mouse Droid: 14х17х9 см.

Безкоштовна додаток LEGO BOOST Star Wars Droid Commander доступна для прістроїв на iOS, Android и Fire. Живити у батьків Дозвіл перед виходом в інтернет. Перевіріті сумісність вашого пристрою можна на странице LEGO.com/devicecheck.

playzone.com.ua - офіційне LEGO City.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: