Виробник: LEGO
Модель: 75301
Наявність: Є в наявності
Вік: 9+
Деталей: 474
Фігурок: 3
Оригінальна назва: Luke Skywalker’s X-Wing Fighter
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 382мм x 262мм x 70мм
3 699 грн
Детальніше

Компанія ЛЕГО прославилася якісним конструктором і умінням вигадувати нові моделі на затребувані тематики у дітей, підлітків і дорослих. Однією з популярних серій LEGO вважається Star Wars, яка регулярно поповнюється новими моделями. Для дітей старше 9 років виходить унікальна колекційна та ігрова версія LEGO X-wing Fighter Люка Скайуокера (75301) з 474 деталями. Крутий зоряний винищувач Люка Скайуокера допоможе відтворити знамениті сцени кіносаги, повторюючи в деталях легендарний літальний апарат. Фанатів «Зоряних воєн» порадує функціональність винищувача, кабіна якого відкривається і туди можна помістити фігурку пілота. Ще однією приємною особливістю моделі є крила, оснащені кнопкою для перемикання їх в атакуючий положення. Також відкриваються шасі, щоб винищувач зміг зробити безпечну посадку.

Іграшка вражає своїми можливостями, розширюючи простори для дитячої творчості та уяви. А з чотирма озброєними фігурками гра стане веселіше і більш захоплююче. У набір входить фігурка принцеси Леї з бластером, Люка Скайуокера з його незмінним світловим мечем, генерала Джана Додон, який командує операціями за участю винищувачів, і астромеханіческого дроида R2-D2. Конструктор стане класним подарунком для дитини чи підлітка, який захоплюється космічними пригодами або колекціонує культові транспортні засоби. Конструкція зібраного винищувача з розмірами 8х31х28 см займе особливе місце в кімнаті дитини. Незважаючи на велику кількість елементів, модель легко будується навіть самостійно завдяки грамотному і детального опису збірки в покрокової інструкції.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: