Виробник: LEGO
Модель: 76192
Наявність: Є в наявності
Вік: 8+
Деталей: 527
Фігурок: 7
Оригінальна назва: Avengers: Endgame Final Battle
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 540мм x 282мм x 59мм
5 999 грн
Детальніше

Юні шанувальники супергероїв з бойовиків Марвел будуть в захваті роздобути в подарунок унікальний будівельний, ігровий набір, який ЛЕГО готує до літнього випуску 2021 року. Це комплект Avengers: Endgame Final Battle (76192) серії LEGO Marvel з вражаючим складом персонажів, з якими можна розширити ігрові можливості і придумувати неймовірно захоплюючі сюжети. Модель була розроблена для дітей від 8 років, які зуміють з 527 деталей вибудувати експозицію «Месники: Фінальна битва в фіналі». Процес складання спрощується, якщо скористатися докладним буклетом з наочними інструкціями. На творчу гру мотивують аксесуари, що входять в комплект, функціональність моделі та фігурки таких персонажів, як Залізна Людина, Тор, Чорна Пантера, Капітан Америка, Алая Відьма, Людина-мураха і Танос.

Набір включає в себе лабораторію Тоні Старка, де він проводить свої винаходи на основі нанотехнологій. Також є вантажний автомобіль, задня частина якого піднімається, демонструючи машину, призначену для переміщення в часі. Є тюремна камера, де сидить спійманий злодій, решітка якої може відкриватися. На другому поверсі будівлі обладнана зона відпочинку, де супергерої в перервах між подвигами п'ють чай, а на даху встановлено обертається радар. Під час битви можна скористатися великою гарматою, яка заряджається довгими стрілами. Розміри конструкції в зібраному вигляді складають: 16х37х12 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: