Виробник: LEGO
Модель: 71391
Наявність: Є в наявності
Вік: 8+
Деталей: 1152
Оригінальна назва: Bowser’s Airship Expansion Set
Старт продажу: серпень 2021
Розміри: 480мм x 378мм x 94мм
6 199 грн
Детальніше

З цим додатковим набором (сімдесят одна тисяча триста дев'яносто-одна) діти можуть зібрати знаменитий летючий корабель Боузер - з його допомогою можна розширити свою всесвіт LEGO Super Mario. Корабель можна розташувати «в режимі польоту» або розкласти «в режимі рівня», а гравцям потрібно буде подолати такі труднощі, як механічна рука Боузер і блок POW, щоб викурити Рокі-ключа з укриття. (Примітка: для гри потрібно стартовий набір 71360 або 71387.) Розміри повітряного корабля: більше 30 см. У висоту, 35 см. В ширину і 19 см. В ширину в його режимі для відображення. Його можна розкрити, а також самим різним способом поєднувати з іншими наборами Лего Супер Маріо.

Знамениті вороги.

У набір входять фігурки Камеко, Рокі-ключа і гумбо, а також гарматна стартова труба - з її допомогою можна почати рівень на 90 секунд. Діти можуть грати в поодинці, спільно, або змагатися з одним, у якого є фігурка Маріо або Луїджі. І не забудьте про безкоштовний додаток LEGO Super Mario, де ви знайдете інструкції по збірці, натхнення для творчості та багато іншого.

Купуй LEGO в playzone.com.ua.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: