Виробник: LEGO
Модель: 42118
Наявність: Є в наявності
Вік: 7+
Деталей: 212
Оригінальна назва: Monster Jam Grave Digger
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 262мм x 141мм x 91мм
1 299 грн
Детальніше

Любителі монстрів-вантажівок будуть у захваті від функціональної іграшки конструктора ЛЕГО. З інерційної моделлю Monster Jam можна проробляти запаморочливі трюки, забиратися на будь-яку поверхню за рахунок високої потужності і величезних коліс. Ігровий набір Monster Jam Grave Digger (42118) серії LEGO Technic стане відмінним подарунком для дитини, якій вже виповнилося 7 років. Вантажівка оснащений крутими функціями, що робить його незамінною іграшкою для проведення найскладніших і несподіваних випробувань. У комплект унікальної моделі Grave Digger, що складається з 212 елементів, входить детальна інструкція. Також можна використовувати інтерактивне керівництво по збірці конструкції 2 в 1 за безкоштовним додатком.

У зібраному вигляді легендарний монстр-трак має розміри 11х24х11см. Передова модель оснащена реалістичними штрихами на кшталт розвивається чорного прапорця з намальованим черепом, зображеннями і наклейками, що прикрашають кузов «могильника». Найвідоміший екземпляр гоночної команди Monster Jam готовий брати участь в будь-яких заходах і активних іграх. Суворий гонщик має значні за розміром шини, що дозволяють йому безперешкодно рухатися по бездоріжжю, проробляти сальто і стрибки, рухаючись на величезній швидкості. Страхітливого вигляду вантажівка можна переробити в баггі для розширення можливостей рольових ігор, придумування нових сюжетів і пригодницьких історій.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: BtS21